FAQ Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Outfinish streeft ernaar om alle bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn dezelfde dag nog te verzenden. Bestellingen die na 16:00 uur geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verzonden.

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

De verzendkosten voor je bestelling zijn afhankelijk van het totaalbedrag van je bestelling en het afleveradres. Bij bestellingen binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen vanaf €50. Bij bestellingen onder de €50 betaal je €4,15 aan verzendkosten. Voor verzendingen naar België en Duitsland zijn de verzendkosten €6,95.

Met welke vervoerder wordt mijn bestelling verzonden?

Outfinish maakt gebruik van PostNL om je bestelling te verzenden. Je ontvangt een Track & Trace-code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres dan mijn thuisadres?

Ja, je kunt tijdens het afrekenproces aangeven op welk adres je je bestelling wilt laten afleveren. Dit kan bijvoorbeeld je werkadres of het adres van een familielid zijn.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet heb ontvangen?

Als je je bestelling niet hebt ontvangen binnen de aangegeven levertijd, neem dan contact op met de klantenservice van Outfinish. Zij zullen samen met PostNL kijken wat er aan de hand is en proberen tot een oplossing te komen.