Over ons

Outfinish begon in 2020 in Zwolle als een samenwerking tussen twee collega’s en vrienden.

Beide met een passie voor ondernemen, sieraden en mode. Geïnspireerd door de Amerikaanse hip-hop industrie kwam Outfinish tot stand in de vorm van een webshop. Vanuit deze passie is Outfinish ontstaan en inmiddels is het bedrijf flink uitgebreid en uitgegroeid tot een groeiende naam in de wereld van sieraden.

Bij Outfinish zijn we trots op onze lokale roots. Onze webshop is geboren in Zwolle en we zijn er trots op om deel uit te maken van deze bruisende stad.

We zijn niet alleen een lokale webshop, maar we halen ook onze inspiratie uit Zwolle. We hebben een aantal van onze prachtige productfoto's gemaakt op iconische locaties in de stad, wat onze verbinding met de stad nog sterker maakt.

Door ons te concentreren op lokaal ondernemerschap en onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden, hopen we niet alleen onze lokale gemeenschap te ondersteunen, maar ook te groeien als bedrijf. We zijn er trots op dat we Zwolle als onze thuisbasis hebben en we blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Of je nu in Zwolle of elders woont, we zijn er trots op om een lokale webshop te zijn die hoogwaardige producten en service biedt aan klanten overal ter wereld. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis, ondertussen zijn we trotse shirtsponsor van onder andere SV Zwolle en planten we bij elke order een mangrove boom in Madagaskar!

Bij Outfinish zijn we gepassioneerd over het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten voor een betaalbare prijs en we vinden het belangrijk om onze klanten uitstekende service te bieden. We willen niet alleen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop, we willen dat ze zich geweldig voelen en met een glimlach op hun gezicht bij ons terugkomen.

Onze focus op kwaliteit, betaalbaarheid en service is wat ons onderscheidt en ons uniek maakt. We zijn er trots op dat we ons kunnen onderscheiden van andere webshops en onze klanten kunnen voorzien van een unieke en persoonlijke ervaring.

Sieraden met een 18k goud/witgoud PVD coating in de hoogste kwaliteit haalbaar zorgt voor een bijzonder slijtvast, exentriek en een prachtig missend stukje van je outfit.
Het succesvolle concept begint met de kennis van, en de interesse in onze consument. Dan volgen de zorgvuldig samengestelde, wereldwijde geïnspireerde trends en het uitzonderlijke aanbod aan samenstellingen en collecties. Wij hebben het missende stukje van de puzzel, het sieraad dat jou outfit helemaal afmaakt, extra diepte en stijl geeft. Laat je inspireren. 

Bij Outfinish staat de klant altijd op de eerste plaats. Ons klantenservice team is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. We geloven in open communicatie en streven naar een transparante relatie met onze klanten.

Onze waarden gaan over stijl, mode, je geholpen voelen en de nieuwste trends op het gebied van sieraden. De hoofdletter ‘E' in het woord ervaring. Nieuwe kansen, trends en ideeën blijven wij omarmen, net als milieubewustzijn en een mix van een open inbox voor inbreng van een consumenten blik en aandacht voor de verschillende culturen.

We zijn positief gestemd voor de toekomst en blijven ons richten op het leveren van kwaliteit, betaalbaarheid en uitstekende service aan onze klanten. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten beter van dienst te zijn en ons assortiment te verbeteren.

Bedankt voor je interesse in Outfinish. We hopen dat je net zo enthousiast bent over ons bedrijf als wij en dat we je binnenkort van dienst kunnen zijn!