FAQ contact

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Outfinish wanneer ik meer vragen heb?

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice van Outfinish. Je kunt een e-mail sturen naar info@outfinish.nl of gebruikmaken van de WhatsApp-functionaliteit op de website.

Kan ik ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Outfinish?

Op dit moment biedt Outfinish geen telefonische klantenservice aan. Wel kun je via WhatsApp of e-mail contact opnemen met de klantenservice, hun staan al klaar dus een spoedig antwoord is ons streven!

Hoe lang duurt het voordat ik antwoord krijg op mijn e-mail naar de klantenservice?

´╗┐Outfinish streeft ernaar om alle e-mails binnen enkele minuten tot 24 uur te beantwoorden. Houd er rekening mee dat het bij drukte soms iets langer kan duren voordat je een reactie ontvangt.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen via de klantenservice van Outfinish?

´╗┐Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, kun je het beste zo snel mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Outfinish. Zij kunnen je adviseren over de mogelijkheden en eventuele kosten die hieraan verbonden zijn.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen van Outfinish?

Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van Outfinish om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen. Dit kun je doen via de website van Outfinish. Tevens zijn we ook te volgen op Instagram en Facebook.