Over ons

Over ons

Over Outfinish.

Outfinish is een pionier op het gebied van betaalbare luxe en met als doel in te spelen op de sociale beleving. Met Kettingen, Armbanden, Grillz en Giftcards bied Outfinish een uitstekend uitgebreid assortiment die het oog wekt in de fashion wereld. Sieraden met een 18k goud/witgoud PVD coating in de hoogste kwaliteit haalbaar zorgt voor een bijzonder slijtvast, exentriek en een prachtig missend stukje van je outfit.
Het succesvolle concept begint met de kennis van, en de interesse in onze consument. Dan volgen de zorgvuldig samengestelde, wereldwijde geïnspireerde trends en het uitzonderlijke aanbod aan samenstellingen en collecties. Wij hebben het missende stukje van de puzzel, het sieraad dat jou outfit helemaal afmaakt, extra diepte en stijl geeft. Laat je inspireren. 

 

Geschiedenis van Outfinish

Outfinish begon in 2020 als een samenwerking tussen twee collega’s en vrienden.
Beide met een passie voor ondernemen, sieraden en mode. Geïnspireerd door de Amerikaanse hip-hop industrie kwam Outfinish tot stand in de vorm van een webshop.

De missie van Outfinish

Outfinish geeft een hele nieuwe kijk op mooie en betaalbare luxe voor jongeren en de consument die gelukkig nog steeds jong van geest is. Onze visie is gebaseerd op drie mikpunten: de weg wijzen op gebied naar de nieuwste Trends, Nationaal als de beste in onze categorie worden gezien en een wereldwijd aanbod creëren van exclusieve, moderne sieraden waar kwaliteit, stijl en het creëren van zelfvertrouwen centraal staan.

Design, Kwaliteit en klantbeleving is wat ons onderscheidt. Daardoor is onze bedrijfsvoering efficiënter als onze concurrenten. Wij maken gebruik van meerdere verkoopkanalen om, met name via onze website, winkeliers en individuele particulieren aan te trekken. Zowel zakelijk als privé bieden wij altijd persoonlijk contact met een van onze medewerkers via de app, mail of chat.  Door goede en betrouwbare afspraken met onze ontwikkelaars en ontwerpers kunnen wij ons prijsvoordeel ten opzichte van concurrenten versterken. Ons team heeft de passie en de kennis om onze klanten een niet te vergeten online winkel ervaring te bieden. Bij ons staan aandacht en het creëren van een betrouwbare sfeer aan onze klanten altijd op nummer één.

Onze waarden gaan over stijl, mode, je geholpen voelen en de nieuwste trends op het gebied van sieraden. De hoofdletter ‘E' in het woord ervaring. Nieuwe kansen, trends en ideeën blijven wij omarmen, net als milieubewustzijn en een mix van een open inbox voor inbreng van een consumenten blik en aandacht voor de verschillende culturen.

Style isn’t something you create. Style is something that creates you. 


Terug naar blog